Jautiena | 500 g |
Brokoliai | 1 vnt. |
Krakmolas | 2 šaukštai(-as) |
Česnakai | 4 vnt. |
Padažas | |
Sojų padažas | 4 šaukštai(-as) |
Jautienos sultinys | 150 ml |
Rudasis cukrus | 2 šaukštai(-as) |
Krakmolas | 1 šaukšteliai(-is) |
1. Jautieną supjaustome plonomis juostelėmis, sumaišome su druska, pipirais ir krakmolu. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautieną, iškepame ir atidedame.
2. Į keptuvę pilame dar aliejaus, dedame smulkintą česnaką ir brokolį, apkepame kelias minutes.
3. Sumaišome visus padažo ingredientus. Jautieną beriame atgal į keptuvę, supilame padažą. Pakaitiname kelias minutes, kol padažas sutirštėja.
4. Patiekiame pabarsčius sezamu ir su virtais ryžiais.