Morkos | 1 vnt. |
Svogūnai | 1 vnt. |
Pievagrybiai | 200 g |
Baklažanas | 1 |
Česnakai | 3 vnt. |
Cukinijos | 1 vnt. |
Paprika | 1 vnt. |
Daržovių sultinys | 600 ml |
Pomidorai | 3 vnt. |
1. Morkas smulkiai sutarkuokite, svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius perpjaukite pusiau.
2. Į įkaitintą sviestą sudėkite svogūnus, maišant kepkite apie minutę. Suberkite morkas, kepkite dar porą minučių. Suberkite pievagrybius ir kepkite vis pamaišant dar 5 minutes. Suberkite į troškinimo puodą.
3. Baklažaną supjaustykite ir apkepkite svieste su išspaustu česnaku apie 2-3 minutes. Suberkite į puodą.
4. Cukiniją, pomidorus ir papriką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suberkite į puodą. Saliero gumbą smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą.
5. Užpilkite daržovių sultiniu (turi tik šiek tiek apsemti daržoves), įberkite druskos, pipirų, čiobrelių, rozmarino ir virkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.