Nežinau ką valgyt

Garam masala

Greitai paruošiamas vegetariškas troškinys su avinžirniais.

  • Paruošimo laikas:
    20 minutė(s)
  • Porcijos:
    4
  • Sudėtingumas:
    2/5

Produktai

Santa Maria Garam Masala prieskoniai1 pakelis
Halloumi sūris200 g
Konservuoti avinžirniai250 g
Špinatai200 g
Grietinėlė200 ml
Vanduo100 ml

Instrukcijos

1. Supjaustykite kubeliais ir pakepkite *halloumi* sūrį kol jis gražiai paruduos. Padėkite į šalį.

2. Supilkite nusausintus avinžirnius į puodą. Užberkite "garam masala" prieskonių, įpilkite vandens, grietinėlės ir įdėkite špinatų lapus.

3. Virkite 5-10 minučių. 

4. Patiekite troškinį su halloumi sūrio gabaliukais, ryžiais arba Naan duona bei mangų džemu.


©Nežinau ką valgyt