Vištienai | |
Vištienos krūtinėlė | 4 vnt. |
Raudonieji svogūnai | 1 vnt. |
Čili pipirai | 1 |
Čili prieskoniai | 0.25 šaukšteliai(-is) |
Maltas imbieras | 1 šaukšteliai(-is) |
Česnakai | 2 vnt. |
Padažui | |
Kokosų pienas | 1 puodeliai(-is) |
Vištienos sultinys | 100 ml |
Žuvų padažas | 2 šauksteliai(-is) |
Citrinų sultys | 2 šaukštai(-as) |
1. Vištieną pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.
2. Į įkaitintą keptuve dėkite vištiena ir apkepkite iš abiejų pusių (apie 5-8 minutes)
3. Išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
4. Sumažinkite karštį ir įpilkite dar aliejaus.
5. Sudėkite susmulkintą svogūną ir kepkite 2-3 minutes kol suminkštės.
6. Sudėkite čili pipirus, imbierą ir česnaką ir kepkite dar minutę.
7. Supilkite kokosų pieną, sultinį ir žuvų padažą. Mažame indelyje sumaišykite citrinų sultis ir krakmolą ir maišykite kol krakmolas ištirps. Supilkite į keptuvę ir išmaišykite.
8. Užvirkite ir pavirkite 5 minutes kol sutirštės.
9. Sudėkite vištieną atgal į keptuvę ir pakepkite dar kelias minutes.
10. Patiekti su ryžiais.