Nežinau ką valgyt
Vištiena kokosų pieno padaže

Vištiena kokosų pieno padaže

  • Paruošimo laikas:
    30 minutė(s)
  • Porcijos:
    4
  • Sudėtingumas:
    2/5

Produktai

Vištienai
Vištienos krūtinėlė4 vnt.
Raudonieji svogūnai1 vnt.
Čili pipirai1
Čili prieskoniai0.25 šaukšteliai(-is)
Maltas imbieras1 šaukšteliai(-is)
Česnakai2 vnt.
Padažui
Kokosų pienas1 puodeliai(-is)
Vištienos sultinys100 ml
Žuvų padažas2 šauksteliai(-is)
Citrinų sultys2 šaukštai(-as)

Instrukcijos

1. Vištieną pabarstykite druska ir pipirais iš abiejų pusių.

2. Į įkaitintą keptuve dėkite vištiena ir apkepkite iš abiejų pusių (apie 5-8 minutes)

3. Išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite į šalį.

4. Sumažinkite karštį ir įpilkite dar aliejaus.

5. Sudėkite susmulkintą svogūną ir kepkite 2-3 minutes kol suminkštės.

6. Sudėkite čili pipirus, imbierą ir česnaką ir kepkite dar minutę.

7. Supilkite kokosų pieną, sultinį ir žuvų padažą. Mažame indelyje sumaišykite citrinų sultis ir krakmolą ir maišykite kol krakmolas ištirps. Supilkite į keptuvę ir išmaišykite.

8. Užvirkite ir pavirkite 5 minutes kol sutirštės.

9. Sudėkite vištieną atgal į keptuvę ir pakepkite dar kelias minutes.

10. Patiekti su ryžiais.


©Nežinau ką valgyt