Nežinau ką valgyt

Vištiena su miso ir imbierų padažu

  • Paruošimo laikas:
    20 minutė(s)
  • Porcijos:
    4
  • Sudėtingumas:
    2/5

Produktai

Vištienos krūtinėlė400 g
Česnakai2 vnt.
Sojų padažas
Miso pasta
Sesamo aliejus1 šaukštai(-as)
Kukurūzų krakmolas2 šaukšteliai(-is)
Alyvuogių aliejus1 šaukštai(-as)

Instrukcijos

1. Į keptuvę ant vidutinės ugnies įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkaista, suberkite česnakus ir kepkite, kol pradės minkštėti. Tada sudėkite vištieną į keptuvę ir pakepkite apie 7-10 minučių.

2. Kol vištiena kepa, pradėkite daryti padažą. Mažame dubenyje sumaišykite sojos padažą, imbierą, miso pastą, sezamo aliejų, česnaką ir krakmolą. Gerai išmaišykite, kad neliktų miso ar krakmolo gumulėlių.

3. Kai vištiena iškeps, įpilkite padažą ir virkite, kol padažas sutirštės,

retkarčiais pamaišant, apie 3-5 minutes.

4. Papuoškite sezamo sėklomis ir patiekite su daržovėmis bei ryžiais.


©Nežinau ką valgyt