Vištienos krūtinėlė | 400 g |
Česnakai | 2 vnt. |
Sojų padažas | |
Miso pasta | |
Sesamo aliejus | 1 šaukštai(-as) |
Kukurūzų krakmolas | 2 šaukšteliai(-is) |
Alyvuogių aliejus | 1 šaukštai(-as) |
1. Į keptuvę ant vidutinės ugnies įpilkite aliejaus. Kai aliejus įkaista, suberkite česnakus ir kepkite, kol pradės minkštėti. Tada sudėkite vištieną į keptuvę ir pakepkite apie 7-10 minučių.
2. Kol vištiena kepa, pradėkite daryti padažą. Mažame dubenyje sumaišykite sojos padažą, imbierą, miso pastą, sezamo aliejų, česnaką ir krakmolą. Gerai išmaišykite, kad neliktų miso ar krakmolo gumulėlių.
3. Kai vištiena iškeps, įpilkite padažą ir virkite, kol padažas sutirštės,
retkarčiais pamaišant, apie 3-5 minutes.
4. Papuoškite sezamo sėklomis ir patiekite su daržovėmis bei ryžiais.