Mėsa | |
Malta kiauliena | 400 g |
Sviestas | 1 šaukštai(-as) |
Vanduo | 100 ml |
Santa Maria Tako prieskoniai | 1 pakelis |
Patiekti | |
Mažos tortilijos | 1 pakelis |
Tako padažas | |
Salotos | 100 g |
Pomidorai | 2 vnt. |
Svogūnai | 1 vnt. |
1. Apkepkite maltą mėsą, kol joje esantis skystis išgaruos ir mėsa pradės skrusti.
2. Įberkite prieskonių mišinio ir įpilkite vandens. Išmaišykite ir neuždengę troškinkite maždaug 5–10 minučių.
3. Paruoškite priedus: supjaustykite ir į atskirus indelius sudėkite salotas, pomidorus. Ant stalo padėkite padažus, tarkuotą sūrį.
4. Pašildykite tortilijas arba tako geldeles orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, pagal nurodymus ant pakuotės.
5. Dėkite ant stalo pašildytas tortilijas ar geldeles ir leiskite kiekvienam susidėlioti savąjį tako.