Nežinau ką valgyt

Tikka masala

Tikka Masala yra tikra indiška klasika – tai be galo aromatingas ir prieskoniais turtingas patiekalas, kurio pagrindas yra jogurte marinuoti vištienos gabalėliai ir daug kreminio nuostabaus skonio padažo.

  • Paruošimo laikas:
    20 minutė(s)
  • Porcijos:
    4
  • Sudėtingumas:
    1/5

Produktai

Vištienos filė500 g
Sviestas1 šaukštai(-as)
Vanduo100 ml
Grietinėlė200 ml
Santa Maria Tikka masala prieskoniai1 pakelis

Instrukcijos

1. Įkaitinkite storadugnę keptuvę arba puodą.

2. Vištieną supjaustykite stambiais kubeliais ir pakepkite juos svieste aukštoje temperatūroje, kol pageltonuos.

3. Sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir supilkite prieskonių mišinį bei vandenį. Įpilkite grietinėlės ir užvirinkite.

4. Žemoje temperatūroje virkite 2–3 minutes arba kol vištiena išvirs.

5. Pateikite su ryžiais.


©Nežinau ką valgyt