Tikka Masala yra tikra indiška klasika – tai be galo aromatingas ir prieskoniais turtingas patiekalas, kurio pagrindas yra jogurte marinuoti vištienos gabalėliai ir daug kreminio nuostabaus skonio padažo.
| Vištienos filė | 500 g |
| Sviestas | 1 šaukštai(-as) |
| Vanduo | 100 ml |
| Grietinėlė | 200 ml |
| Santa Maria Tikka masala prieskoniai | 1 pakelis |
1. Įkaitinkite storadugnę keptuvę arba puodą.
2. Vištieną supjaustykite stambiais kubeliais ir pakepkite juos svieste aukštoje temperatūroje, kol pageltonuos.
3. Sumažinkite temperatūrą iki vidutinės ir supilkite prieskonių mišinį bei vandenį. Įpilkite grietinėlės ir užvirinkite.
4. Žemoje temperatūroje virkite 2–3 minutes arba kol vištiena išvirs.
5. Pateikite su ryžiais.